Privatnost podataka i autorska prava

Dragi čitatelji,

U svibnju 2018. na području Europske Unije na snagu je stupila Opća odredba o zaštiti podataka (GDPR) čija je svrha usklađivanje zakona o zaštiti privatnosti članica sastavnica. Uredba precizira pravila transparentnosti prema kojima tvrtke koriste podatke koje prikupljaju od svojih korisnika.

Ako se pretplatiš na Newsletter stranice razlivenerijeci.com u svrhu obavještavanja o novostima na web stranici Razlivene riječi od tebe će se traži tvoja e-mail adresa. Ista će se koristiti isključivo u svrhu redovitog obavještavanja o novim objavama te neće biti proslijeđena  trećim stranama.

Ako ti Newsletter dosadi ili iz bilo kojeg drugog razloga odlučiš da više ne želiš primati obavijesti o novim objavama, na kraju maila odaberi opciju “Otkažite pretplatu” kako više ne bi primao Newsletter.

Ako odlučiš komentirati objave na stranici Razlivene riječi, to možeš učiniti anonimno, bez upisivanja ikakvih podataka. Ako pak želiš pratiti daljnje komentare, možeš ostaviti svoju e-mail adresu koja će se korititi isključivo u tu svrhu. Ona također neće biti podijeljena trećim stranama.

Ukoliko odlučiš da više ne želiš primati obavijesti o novim komentarima, na kraju maila odaberi opciju “Otkaži pretplatu”.

 

 

Autorska prava

Svi tekstovi objavljeni na blogu Razlivene riječi autorski su.

Nijedan tekst, niti bilo koj njegov dio nije moguće koristiti niti kopirati bez prethodne pismene dozvole autora, te uz obavezno navođenje imena autora.

Alen Bjelopetrović Dax

Facebook Comments
error: Content is protected !!